strafrecht advocaat

advocaat burenrecht

Strafrechtadvocaat Twente

Uw strafrechtadvocaat uit de regio Twente

Bent u op zoek naar een ervaren strafrechtadvocaat in Twente en omstreken? Dan zit u goed bij advocatenkantoor Seelen. Door jarenlange ervaring op het gebied van strafrecht kan advocaat mr. Seelen zijn cliënten optimaal voorzien van advies en begeleiding. Hij probeert dit zoveel mogelijk buiten de rechter om te doen om langslepende en dure procedures te voorkomen. Zijn credo luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Is een procedure niet te vermijden, dan treedt mr. Seelen op als verdediging bij zowel eenvoudige als complexe zaken. Naast strafrechtadvocaat, kunt ook op de volgende rechtsgebieden bij advocaat mr. Seelen terecht:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Strafrechtadvocaat uit Twente helpt u uit de brand

Bent u betrokken bij een strafbaar feit of moet u voorkomen bij de rechter in de omgeving Twente, dan biedt een strafrechtadvocaat voor u de uitkomst. Met zijn 25 jaar ervaring onderscheidt advocaat mr. Seelen zich door zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij heeft nauw contact met zijn cliënten, is altijd goed en snel te bereiken en wikkelt de zaken van het begin tot het eind af. Advocatenkantoor Seelen uit Twente zorgt ervoor dat u bij iedere zag mag rekenen op een optimale inspanning van uw strafrechtadvocaat.

Gratis en vrijblijvend op gesprek bij uw strafrechtadvocaat in Twente

Zijn de kosten voor u een obstakel om een strafrechtadvocaat in de buurt van Twente in de arm te nemen? Bij advocatenkantoor Seelen zijn die zorgen totaal overbodig. Advocaat mr. Seelen houdt rekening met de financiële situatie van cliënten. Zo kunnen cliënten terecht voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Ook is het mogelijk om iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur binnen te wandelen tijdens het gratis spreekuur.

Meer informatie of advies van een strafrechtadvocaat uit Twente?

Woont u in de omgeving Twente en wilt u juridisch advies inwinnen bij een strafrechtadvocaat? Neem dan telefonisch contact op met advocatenkantoor Seelen of vul het informatieaanvraagformulier op de website in.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag