strafrecht advocaat

Strafrechtadvocaat Enschede

Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit is dat natuurlijk heel vervelend. Ongeacht of u wel of niet schuldig bent, het is altijd verstandig om hiervoor juridische bijstand te zoeken. In sommige zaken is dit zelfs verplicht. Met een goede strafrechtadvocaat Enschede kan uw straf lager uitvallen of volgt er in sommige gevallen zelfs vrijspraak. Wanneer u meent niet schuldig te zijn aan het u op gelegde strafbare feit dan zullen wij er alles aan doen om dit te bewijzen. Als u wel schuldig bent stelt Advocatenkantoor Seelen alles in het werk om de straf zo laag mogelijk te laten uitpakken. 

Advies over juridische zaken door de strafrechtadvocaat Zwolle

Ook als u niet direct de aangeklaagde bent, kan het gebeuren dat u juridisch advies nodig hebt. Bijvoorbeeld als u als getuige wordt opgeroepen bij een strafzaak of andere juridische kwestie. Wij geven u dan graag advies over uw rol en wat u wel en niet kunt zeggen. En het kan gebeuren dat er door een deurwaarder beslag wordt gelegd op uw inkomen of roerende en onroerende goederen. Als u het met deze beslaglegging niet eens bent kan de strafrechtadvocaat Enschede u bijstaan om deze procedure aan te vechten. 

Goede en betrouwbare juridische bijstand

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken strafrechtadvocaat in Enschede? Neemt u dan gerust contact op met Advocatenkantoor Seelen. Wij staan u graag bij in uw strafrechtzaak of een andere juridische procedure. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0546 – 56 53 25. Per e-mail zijn wij bereikbaar op het adres info@advocatenkantoorseelen.nl. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk op uw bericht.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag