strafrecht advocaat

advocaat burenrecht

Uw advocaat op het gebied van schadevergoeding

U heeft schade geleden of dreigt die te lijden en u wilt een advocaat inschakelen om uw schade vergoed te krijgen? Dan zit u goed bij advocatenkantoor Seelen. Met ruim 25 jaar praktijkervaring heeft advocaat mr. Seelen de nodige kennis en vaardigheden in huis om zowel particulieren als ondernemers bij te staan op het gebied van schadevergoeding. Als advocaat zet mr. Seelen zich in om het best haalbare resultaat voor u uit de zaak te halen. Zijn motto is: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Naast juridisch advies en procesrechtsbijstand op het gebied van schadevergoeding, kunt u ook op de volgende rechtsgebieden terecht bij advocatenkantoor Seelen:

Een schadevergoeding advocaat zonder ingewikkelde verhalen

Wilt u een schadevergoeding krijgen of bent u aansprakelijk gesteld en hangt er een schadeclaim boven uw hoofd? Advocaat mr. Seelen kan u daarbij van dienst zijn. Hij is deskundig, gedreven en gericht op een doeltreffende en optimale behartiging van uw belangen. Geen ingewikkelde verhalen, maar één advocaat die altijd goed en snel bereikbaar is en die u en uw zaak kent.

Snelle juridische bijstand van een schadevergoeding advocaat

Heeft u vragen op het gebied van schadevergoeding en wilt u snel geholpen worden door een advocaat? Advocatenkantoor Seelen verleent kundig en snel juridische bijstand zonder daarbij het financiële plaatje uit het oog te verliezen. U kunt geheel vrijblijvend een gratis afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Daarnaast biedt advocatenkantoor Seelen cliënten de mogelijkheid aan om iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur langs te komen tijdens het gratis spreekuur.

Meer informatie over een schadevergoeding advocaat?
Wilt u een schadevergoeding advocaat? Neem dan contact op met advocatenkantoor Seelen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag