Mr. Seelen

advocaat burenrecht

Ontslag advocaat Enschede

Wanneer u wordt ontslagen is dat natuurlijk enorm vervelend. En het heeft vaak verstrekkende gevolgen. Als u in de WW belandt kunt u misschien uw hypotheek niet meer betalen. U staat zomaar op straat als het verkeerd loopt. Daarom heeft u een goede ontslag advocaat Enschede nodig als u uw baan verliest of dreigt te verliezen. U kunt direct contact opnemen als u de aanzegging hebt gekregen dat uw werkgever van plan is om u te ontslaan. Onze advocaten gaan dan direct voor u aan de slag.

Ontslag advocaat Enschede kan u helpen als u uw baan verliest

Als u uw baan dreigt te verliezen kunt u proberen het ontslag aan te vechten. Als dat geen realistisch scenario is dan is het zaak dat uw ontslag voor u zo gunstig mogelijk wordt geregeld, als het even kan met een goede ontslagregeling. De ontslag advocaat Enschede kan u daarbij helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u, als u uw baan dan toch verliest, er financieel zo gunstig mogelijk uit komt.

Heeft u advies nodig bij ontslag?

Heeft u advies nodig omdat u ontslagen wordt, neem dan contact op met de advocaat in Enschede. Wij kunnen u adviseren en bijstaan als u besluit om het ontslag aan te vechten. Dit kan door een bezwaarschrift in te dienen of door beroep aan te tekenen bij de rechtbank. Ook als het beroep wordt afgewezen of de regeling zou gunstiger kunnen, dan is er nog hoger beroep mogelijk. Deze procedures zijn wel tijdrovend.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag