strafrecht

Advies van een ondernemingsrecht advocaat in Enschede 

Er zijn verschillende situaties, waarin het advies van een ondernemingsrechtadvocaat in Enschede wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw organisatie! Iets wat sinds de invoering van de GDPR in Europa nog belangrijker geworden is. Ook bij het opstellen van contracten kan juridische hulp als prettig worden ervaren. Veel ondernemers zijn onzeker over de degelijkheid van deze contracten. Daarbij wilt u het risico niet lopen, dat een contract op een later moment niet waterdicht blijkt te zijn. 

Hulp van onze ondernemingsrecht advocaat in Enschede

De hulp die onze ondernemingsrecht advocaat u kan bieden in Enschede, gaat verder dan het opstellen van algemene voorwaarden en contracten. Ook helpt onze advocaat u bij het oplossen van geschillen met klanten, medewerkers en zakenpartners. Het juridisch advies wat wij u geven, kan de basis vormen van een oplossing bij zo’n geschil. Vaak wordt een oplossing gevonden in de vorm van een schikking. Op deze manier is het niet altijd noodzakelijk om een rechtszaak aan te spannen om tot een passende oplossing te komen. 

Ondernemingsrecht advocaat in Enschede helpt bij rechtszaken 

Komt een geschil toch tot een rechtszaak? In dit geval biedt onze ondernemingsrechtadvocaat in Enschede u graag hulp in de rechtszaal. Met meer dan 25 jaar ervaring in het procederen, kunnen we u vrijwel altijd van passende hulp voorzien. Kom eens langs in ons kantoor in Vriezenveen, om u meer te laten vertellen over de hulp die onze ondernemingsrechtadvocaten u in Enschede en de omgeving hiervan kunnen bieden. 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag