advo seelen

Jurist Enschede

Wanneer u een jurist nodig heeft is het belangrijk dat u een kantoor vindt waar u vertrouwen in heeft. Advocatenkantoor Seelen in Vriezenveen wil u graag als jurist Enschede en omgeving bijstaan bij diverse juridische kwesties. Of het nu gaat om een echtscheiding, een zakelijk conflict of een strafzaak. U kunt rekenen op deskundige juridische bijstand als u deze nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring met een grote verscheidenheid aan zaken kunnen wij u op alle fronten vakkundig bijstaan. 

Een betrouwbare jurist Enschede

Vertrouwen is belangrijk als u een jurist inschakelt. Wanneer u zich bij Advocatenkantoor Seelen meldt gaan wij met u in gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de dienstverlening en de hiermee gemoeide kosten. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent. Wij houden u gedurende de procedure nauwgezet op de hoogte van het verloop van de zaak en bespreken alle te volgen stappen vooraf met u. Of het nu gaat om een arbeidsconflict met uw werkgever of over zakelijke aansprakelijkheid.

Neem contact op als u een ervaren jurist zoekt nabij Enschede

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in de regio Vriezenveen? Neem dan direct contact op met ons kantoor. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze dienstverlening. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0546 -56 53 25. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@advocatenkantoorseelen.nl. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een reactie ontvangt. 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag