strafrecht

Jurist Almelo

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een jurist in de regio Almelo. Het kan gaan om familierecht, zoals een echtscheiding. Maar het kan ook zijn dat u een conflict heeft met uw buren of met uw werkgever. Of u wordt verdacht van een strafbaar feit. In al deze gevallen kunt u zich laten vertegenwoordigen door een deskundige en ervaren advocaat van Advocatenkantoor Seelen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u in veel verschillende zaken deskundig bijstaan.

Doe een beroep op een deskundige advocaat in Almelo en omgeving

Het is vaak niet verstandig om een rechtszaak aan te gaan zonder advocaat. U heeft in sommige gevallen het recht om uw eigen verdediging te voeren. Maar het is beter om dit aan een deskundige jurist over te laten. Een jurist in de regio Almelo vindt u bij ons advocatenkantoor. Wij helpen u graag en zullen er alles aan doen om in uw zaak te streven naar een zo gunstig mogelijke afloop.

Neem contact op voor deskundig juridisch advies

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw zaak aan ons voorleggen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@advocatenkantoorseelen.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Tijdens de openingstijden van ons kantoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0546 – 56 53 25. Wij maken graag een afspraak met u om uw zaak persoonlijk met u door te spreken en het beste plan van aanpak met u door te nemen. 

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag