burenrecht

Juridische hulp Almelo

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbaar en deskundig advies bij juridische vraagstukken, dan kunt u terecht bij advocatenkantoor Seelen. Dit kantoor is actief op diverse rechtsgebieden, waardoor u altijd kunt rekenen op de juiste begeleiding. De belangen van de cliënt krijgen altijd prioriteit en er wordt gezocht naar een efficiënte oplossing om het juridisch proces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. U kunt rekenen op een goede bemiddeling en bekwame advisering wanneer u uw juridische vraagstukken voorlegt bij advocatenbureau Seelen. 

Rechtsgebieden voor begeleiding

Advocatenkantoor Seelen draagt kennis en ervaring uit op gebieden als personen- en familierecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, handels- en ondernemingsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en burenrecht. Ruim 25 jaar aan ervaring maakt dit advocatenbureau tot de aangewezen partner voor het behartigen van uw rechten tijdens procedures. Uiteraard biedt het kantoor ook treffend juridisch advies en zal alles in werking worden gezet om verdere procedures, waar mogelijk, te vermijden.  

Deskundige begeleiding

Het is belangrijk dat u zich als cliënt begrepen en ondersteunt voelt. Er wordt daarom actief met cliënten meegedacht om juridische problemen en vraagstukken op een professionele wijze af te handelen. De nadruk ligt hierbij op het bieden van effectieve bemiddeling en het vermijden van onnodig langslepende rechtelijke procedures. Zoekt u dus juridische begeleiding, waarbij een persoonlijke benadering wordt gehanteerd? Neem dan zeker contact op met advocatenkantoor Seelen. Het kantoor is telefonisch bereikbaar via 0546 565325 of via de e-mail op info@advocatenkantoorseelen.nl. Graag biedt het kantoor u de deskundige begeleiding waar u recht op hebt. 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag