Advocatenkantoor Seelen

Contractrecht

Juridisch advies Twente

Wie op zoek is naar juridisch advies in Twente, is bij advocatenkantoor Seelen aan het juiste adres. Op deze plek kunnen immers alle mogelijke kanten van het juridisch spectrum worden ondersteund. Dit betekent dus dat er hulp mogelijk is voor een zeer diverse groep aan klanten. Zeker ook omdat er altijd wordt gehandeld vanuit gedegen kennis. Bovendien is het een belangrijk voordeel dat de gehele regio Twente kan worden bediend. Dit maakt het nog aantrekkelijker om deze keuze te maken.

Gebruikmaken van juridisch advies in Twente

Iedereen kan weleens hulp van een advocaat gebruiken. Het hoeft immers lang niet altijd zo te zijn dat er iets daadwerkelijk is misdaan waardoor een advocaat in de arm nemen nodig is. Soms kan het ook zo zijn dat u juist iets aangedaan. Op alle vlakken, van familierecht tot arbeidsrecht tot strafrecht, kan dan goede hulp een zeer belangrijke factor zijn. Alleen al om die reden is het zoeken naar de juiste persoon om advies van te krijgen een belangrijke stap.

Direct contact opnemen

Er zijn verschillende mogelijkheden om direct contact op te nemen met advocatenkantoor Seelen. Dat kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de telefoon. Bel in dat geval met 0546 565325. Ook kan ervoor worden gekozen om een e-mail met enige uitleg te sturen. In dat geval is info@advocatenkantoorseelen.nl het juiste adres. In beide gevallen zal worden gezorgd dat er een spoedig antwoord op uw vragen komt of dat er tijd wordt vrijgemaakt voor een afspraak voor verdere uitwerking van de mogelijkheden.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag