Contractrecht

Juridisch advies in Almelo van ervaren advocaten 

Advocatenkantoor Seelen in Vriezenveen heet u graag van harte welkom, wanneer u hulp nodig hebt bij juridische kwesties. Denk bijvoorbeeld aan familieproblemen, waar u niet meer op een normale wijze uit lijkt te kunnen komen. Ook problemen met een huurbaas of uw werkgever kunnen op basis van ons juridisch advies in Almelo in veel gevallen worden opgelost. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, zodat u zich echt gesteund voelt in vaak lastige juridische kwesties. In welke zaak bent u op zoek naar juridisch advies in Almelo? 

Verschillende vormen van juridisch advies in Almelo 

Onze ervaren advocaten kunnen op verschillende vlakken van juridisch advies in Almelo voorzien. Denk bijvoorbeeld aan hulp, die wij bieden op het gebied van: 

- Personen- en familierecht
- Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
- Handels- en ondernemingsrecht 
- Strafrecht
- Arbeidsrecht
- Huurrecht 
- Incasso’s 
- Burenrecht 

Door de zeer diverse kennis van onze advocaten, kunnen we u bij vrijwel ieder conflict van juridisch advies voorzien. Samen met u proberen we de kern van het probleem te achterhalen, om op basis daarvan tot een juridisch passende oplossing te komen. Inmiddels hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het bieden van juridisch advies aan particulieren en bedrijven. 

Direct juridisch advies in Almelo aanvragen 

Wilt u ook juridisch advies in Almelo of de omgeving hiervan? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Onze advocaten zullen u begeleiden bij het juridische traject wat volgt, om zo samen met de betrokken partijen een geschikte oplossing te vinden. U bereikt ons zowel telefonisch, als per mail! 
 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag