strafrecht advocaat

Passend juridisch advies over huurrecht in Enschede

Wanneer u geen vaste baan hebt of bijvoorbeeld pas net bent gaan samenwonen, kan een woning huren een goed alternatief zijn voor het kopen hiervan. U betaalt maandelijks een vast bedrag, bent niet verantwoordelijk voor het onderhoud aan de huurwoning en kunt de huur vaak na een jaar weer stopzetten. Er zitten echter ook nadelen aan een huurwoning! Denk aan het feit dat u altijd afhankelijk bent van een ander, de verhuurder. Als de verhuurder afspraken niet nakomt kan dit voor vervelende situaties zorgen. Juridisch advies over huurrecht in Enschede kan in zo’n geval wenselijk zijn. 

Noodzaak van juridisch advies over huurrecht in Enschede

Het blijkt vaak lastig te zijn om voor uzelf na te gaan welke rechten u als huurder hebt. U zou het huurcontract nog eens kunnen raadplegen of op internet zoeken naar vergelijkbare huurdersproblemen. Vindt u geen sluitend antwoord op uw vraag? In dat geval kan juridisch advies over huurrecht in Enschede wenselijk zijn. Advocatenkantoor Seelen staat voor u klaar, om u dit juridisch advies te bieden. Onze advocaten inventariseren het probleem, om op basis daarvan persoonlijk advies te geven. Wat zijn uw rechten als huurder? Welke plichten heeft een huurder normaliter? Enzovoorts.

Direct juridisch advies over huurrecht in Enschede aanvragen

Heeft u momenteel een probleem met uw verhuurder, waar u niet samen uit kunt komen? Vraag in dat geval direct juridisch advies over huurrecht in Enschede aan bij Advocatenkantoor Seelen. Overigens staan onze advocaten niet alleen huurders bij! Ook verhuurders bieden wij juridisch advies op het gebied van huurrecht. Evenals dat wij zowel particuliere, als zakelijke huurders van dienst zijn. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan bij Advocatenkantoor Seelen! 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag