Advocatenkantoor Seelen

Echtscheidingsadvocaat uit Twente

U ligt in scheiding en bent op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de omgeving van Twente? Advocatenkantoor Seelen staat voor u klaar om u juridisch te ondersteunen en te adviseren tijdens uw scheiding. Door zijn 25 jaar ervaring is advocaat mr. Seelen in staat om de echtscheidingsprocedure zowel juridisch als emotioneel zo goed mogelijk te begeleiden onder het motto: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Behalve bij echtscheidingen levert advocatenkantoor Seelen tevens juridische bijstand op de volgende rechtsgebieden:

Echtscheidingsadvocaat uit Twente verleent juridische bijstand

Advocaat mr. Seelen, werkzaam in de regio Twente, heeft veel ervaring als echtscheidingsadvocaat en weet dan ook als geen ander dat een echtscheiding veel impact heeft op betrokkenen. Hij kijkt daarom niet alleen naar de juridische aspecten maar biedt ook een luistererend oor voor alles wat u met hem wilt delen. Om uw belangen optimaal te behartigen is mr. Seelen altijd goed en snel bereikbaar, nauw betrokken en wikkelt hij persoonlijk iedere echtscheiding af.

In gesprek met uw echtscheidingsadvocaat in de regio Twente

Woont u in de omgeving van Twente en wilt u een afspraak maken met een echtscheidingsadvocaat? Bij Advocatenkantoor Seelen kunt u iedere eerste donderdag van de maand tijdens het gratis spreekuur van 16.00 uur - 18.00 uur binnen lopen om uw echtscheidingsproblemen te bespreken. Mocht u op afspraak willen komen, dan is het eerste kennismakingsgesprek van een half uur met mr. Seelen geheel vrijblijvend en kosteloos.

Contactgegevens echtscheidingsadvocaat Twente
Wilt u meer informatie over een echtscheidingsadvocaat in de regio Twente of wilt u meer weten over Advocatenkantoor Seelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of vul het online informatieaanvraagformulier in.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag