Mr. Seelen

strafrecht

Echtscheidingsadvocaat Enschede

Voor een echtscheidingsadvocaat Enschede kunt u terecht bij Seelen Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor met ruim 25 jaar ervaring. Ons motto is: Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is. Hebt u hulp nodig bij een procedure of heeft u behoefte aan juridisch advies, dan kunnen wij met een aantal diensten bijstaan. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, werkgever of werknemer, of u een zakelijk geschil heeft of een probleem met uw buren waar u niet uitkomt; onze portefeuille is heel breed. Wij zijn actief op diverse onderdelen van het rechtssysteem. U kunt ons inschakelen voor personen- en familierecht, contracten en aansprakelijkheidsrecht, handels- en ondernemingsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s en burenrecht.

Echtscheidingsadvocaat Enschede voor vlotte afwikkeling

Een echtscheiding is in de meeste gevallen een ingrijpende aangelegenheid voor beide partijen, waar emoties hoog kunnen oplopen. Vooral als er kinderen bij zijn betrokken, is het zaak de dingen goed te regelen als het gaat om bijvoorbeeld bezoekrecht en alimentatie. Bij Seelen Advocaten vinden we persoonlijke benadering erg belangrijk en we proberen ook altijd naar een oplossing toe te werken die weer vooruitzichten biedt. Onze cliënten hebben altijd baat bij een vlotte afwikkeling en daar streven wij dan ook naar.

Mail, bel of gebruik het contactformulier

Denkt u dat Seelen Advocaten iets voor u kan betekenen als echtscheidingsadvocaat Enschede? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op nummer 0546 565 325 en ook mailen via info@advocatenkantoorseelen.nl Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag