Contractrecht

Echtscheidingsadvocaat Almelo

Voor een echtscheidingsadvocaat in Almelo bent u aan het juiste adres bij Advocatenkantoor Seelen. Dhr. Seelen werkt al 25 jaar als echtscheidingsadvocaat en weet precies hoe een echtscheidingsprocedure zowel juridisch als emotioneel het beste kan worden behandeld. Het motto van Advocatenkantoor Seelen nabij Almelo is dan ook ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is'.

Een betrokken echtscheidingsadvocaat nabij Almelo

Een echtscheiding is intens en heeft veel impact op de betrokken partijen. Echtscheidingsadvocaat Seelen weet dit als geen ander en werkt dan ook met een efficiënte doch persoonlijke aanpak. Hij kijkt zowel naar het juridische aspect als naar de emotionele kant van het verhaal. Want alleen als je echt betrokken bent als echtscheidingsadvocaat kun je met oplossingen komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. 

Voor een ervaren echtscheidingsadvocaat en meer nabij Almelo

Dhr. Seelen kan u juridische ondersteuning bieden binnen de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Echtscheiding/alimentatie/omgang
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Wilt u weten wat Advocatenkantoor Seelen nabij Almelo kan betekenen voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Ook kunt u tijdens het gratis spreekuur binnenlopen op ons kantoor nabij Almelo om uw echtscheidingsproblemen te bespreken. Dit vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats van 16.00 uur - 18.00 uur. Liever op een ander moment? Neem even contact op zodat we een vrijblijvend en kosteloos eerste kennismakingsgesprek van een half uur kunnen inplannen met echtscheidingsadvocaat Dhr. Seelen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag