burenrecht

strafrecht

Contractenrecht advocaat

Zoekt u een advocaat die u advies geeft op het gebied van contractenrecht? Advocatenkantoor Seelen kan zowel particulieren als ondernemers bijstaan als contractenrecht advocaat. Door zijn kennis en ruim 25 jaar ervaring verleent advocaat mr. Seelen bijstand op de meest uiteenlopende gebieden van arbeidsgeschillen tot aan het opstellen van nieuwe contracten. Hij adviseert, begeleidt en procedeert als dat nodig is. Maar een procedure ziet mr. Seelen alleen als laatste redmiddel. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Naast het contractrecht is advocaat mr. Seelen ook actief op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Contractenrecht advocaat met oog voor de persoonlijke kant

Advocaat mr. Seelen heeft veel ervaring op het gebied van contractenrecht. Advocatenkantoor Seelen richt zich op hoogstaande juridische dienstverlening, zonder daarbij de persoonlijke kant van de zaak uit het oog te verliezen. Mr. Seelen is nauw betrokken bij zijn cliënten, is altijd goed en snel bereikbaar en wikkelt de zaken zelf af van het begin tot het eind. Hierdoor hebben cliënten altijd maar één contactpersoon. Daarnaast hanteert advocatenkantoor Seelen korte lijnen en goede communicatie, waardoor u als cliënt altijd kunt rekenen op een hoge inspanning van uw advocaat.

Afspraak maken met een contractenrecht advocaat?

Bent u benieuwd of advocaat mr. Seelen u kan bijstaan op het gebied van contractenrecht? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek. Indien u niet afhankelijk wilt zijn van een afspraak, kunt u iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur binnenwandelen tijdens het spreekuur. Advocaat mr. Seelen zal geheel kosteloos en vrijblijvend kijken naar een juridische oplossing.

Contactgegevens contractrecht advocaat

Wilt u meer informatie of deskundig advies van een advocaat over het contractenrecht? Neem dan contact op met advocatenkantoor Seelen. Advocaat mr. Seelen en zijn secretaresse zijn u graag van dienst.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag