strafrecht advocaat

advocaat burenrecht

Arbeidsrecht Almelo

Bent u op zoek naar bijstand op het gebied van arbeidsrecht in de omgeving van Almelo? Advocatenkantoor Seelen zet alles op alles om u van dienst te zijn. U kunt bij Seelen terecht voor vragen en problemen op juridisch gebied, als motto handhaven wij: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is’. Arbeidsrecht is een van de specialiteiten van dit kantoor in de omgeving van Almelo. Advocatenkantoor Seelen houdt rekening met uw persoonlijke financiën en houdt daarom elke eerste donderdag van de maand een gratis inloopspreekuur.

Zo helpt advocatenkantoor Seelen u op het gebied van arbeidsrecht

In de omgeving van Almelo helpen wij u graag op vele juridische vlakken, waaronder het gebied van het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht omvat alles wat zich kan afspelen binnen de relatie van werkgever en werknemer. Als advocatenkantoor zijnde, geeft Seelen advies aan zowel werkgevers als werknemers. Het doel is uiteraard om arbeidsgeschillen waar mogelijk te voorkomen, en procedures in zo goed mogelijk overleg af te ronden. Advocatenbureau Seelen zet altijd alles op alles om voor u het best mogelijke resultaat te behalen.

Contact

Op het gebied van Arbeidsrecht helpen wij u graag in de omgeving van Almelo, bijvoorbeeld bij arbeidsrechtelijke geschillen zoals UWV procedures, arbeidsovereenkomsten en loongeschillen. U kunt ons vinden aan Kerkstraat 1 in Vriezenveen, dit ligt op minder dan 10 km afstand van Almelo. Voor advies hopen wij u te mogen ontvangen tijdens het gratis inloopspreekuur elke eerste donderdag van de maand. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen op 00 31 (0)546 565325. Ook via de mail (info@advocatenkantoorseelen) zij wij bereikbaar. Voor hulp met arbeidsrecht in omgeving Almelo helpt advocatenkantoor Seelen u graag!

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag