burenrecht

advo seelen

Advocatenkantoor Twente

Soms doet zich in uw leven een situatie voor waarbij u een advocaat nodig heeft. Dit kan met uw werk te maken hebben. Als u een arbeidsconflict krijgt met uw werkgever is het altijd verstandig om een advocaat in te schakelen voor een adequate verdediging. Het kan ook gebeuren dat u gaat scheiden en zich wilt laten bijstaan door een advocaat gedurende deze procedure. Maar ook zakelijk kan er iets misgaan waardoor u een beroep wilt doen op een goede advocaat. Het advocatenkantoor Twente kan u bijstaan bij al deze zaken.

Het advocatenkantoor Twente staat u graag terzijde

Of u nu verdacht wordt van een strafbaar feit of een conflict heeft met een klant, u kunt voor iedere zaak een beroep op ons team van ervaren advocaten doen. Wij bespreken uw zaak uitgebreid met u en bepalen vervolgens de strategie. Het doel van onze hulp is dat u een zo laag mogelijke straf krijgt of zelfs wordt vrijgesproken, of dat het conflict waarin u verzeild bent geraakt in uw voordeel wordt opgelost. Dit kan door tussenkomst van de rechter, in sommige gevallen blijkt dat mediation ook een goed middel is om tot een goede afwikkeling te komen. Welke tactiek in uw situatie de meest adequate is wordt per zaak beoordeeld. U kunt altijd rekenen op de dienstverlening van het advocatenkantoor Twente.

Vraag vrijblijvend advies of een kostenopgave

Heeft u een kwestie waarbij u zich door ons advocatenkantoor wilt laten vertegenwoordigen? Wij luisteren naar uw verhaal en bespreken samen met u wat de beste aanpak is. U kunt ons bellen om een afspraak te maken via telefoonnummer 0546 – 56 53 25. Stelt u uw vraag liever per e-mail, stuur dan uw bericht naar info@advocatenkantoorseelen.nl.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag