Advocatenkantoor Seelen

advo seelen

Advocatenkantoor Rijssen

Bet u verwikkeld in een juridische procedure en heeft u daar advies bij nodig? Bij Advocatenkantoor Seelen kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een deskundige benadering, dankzij onze jarenlange ervaring. Wij richten ons zowel op particulieren als op ondernemers en zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals onder andere strafrecht, huurrecht, burenrecht, familierecht en ondernemingsrecht. Maar ook voor bijvoorbeeld het incasseren van vorderingen bij debiteuren kunt u bij ons terecht.

Procederen via Advocatenkantoor Rijssen

Advocatenkantoor Seelen nabij Rijssen is van vele markten thuis. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld bijstaan wanneer u te maken heeft met een echtscheiding en er zaken geregeld moeten worden zoals alimentatie en een ouderschapsplan. Maar ook voor zaken rondom adoptie of het regelen van ouderlijk gezag kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij bijstand bieden bij bijvoorbeeld strafzaken, consumentengeschillen, loongeschillen of ontslag. Onze expertisegebied is zeer breed en ons motto is om alleen te procederen wanneer dat echt noodzakelijk is.

Inloopspreekuur

Zoekt u een advocatenkantoor Rijssen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 00 31 (0)546 565325 of stuur een bericht naar emailadres info@advocatenkantoorseelen.nl. Ons kantoor bevindt zich in Vriezenveen aan de Kerkstraat 1. Tijdens een eerste gesprek, dat gratis is, bespreken we ook de verdere kosten met u, die afhankelijk zijn van uw financiële situatie. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Wij organiseren ook eenmaal per maand een gratis inloopspreekuur, waarbij u al uw juridische vragen kunt stellen. Wij zijn u graag van dienst.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag