Mr. Seelen

advocaat burenrecht

Advocatenkantoor Almelo

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij u de hulp van en advocaat goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding, maar ook als u een conflict heeft met uw werkgever, verdacht wordt van een strafbaar feit of als ondernemer verwikkeld bent geraakt in een conflict met een collega ondernemer of een klant. In al deze situaties kan het tot een rechtszaak komen en is het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt verdedigd. Het advocatenkantoor Almelo kan u in iedere zaak die voor de rechter wordt beslist bijstaan. U kunt uw zaak te allen tijde aan ons voorleggen, in vrijwel alle gevallen kunnen wij iets voor u betekenen.

Het advocatenkantoor Almelo kan u bijstaan bij gerechtelijke procedures

Een gerechtelijke procedure kan veel tijd kosten en het is belangrijk om goed voorbereid ter zitting ter verschijnen. In sommige gevallen heeft u niet perse een advocaat nodig, maar het is vaak beter voor uw zaak om u te laten bijstaan. Het advocatenkantoor Almelo heeft specialisten op veel gebieden, waaronder ook ondernemersrecht en huurrecht. Wanneer u een zaak voor de rechter wilt brengen, of wanneer u voor de rechter wordt gedaagd, dan staan wij u graag bij om uw zaak tot een zo goed mogelijk eindresultaat te brengen.

Wij bespreken uw zaak graag met u

Heeft u een kwestie die voor de rechter komt of die u zelf voor de rechter wilt brengen? Wij kunnen uw verdediging voor onze rekening nemen. U kunt uw zaak voorleggen door ons te mailen op het adres info@advocatenkantoorseelen.nl. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar en wel op telefoonnummer 0546 – 565325.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag