advo seelen

Advocaten Almelo

Soms kunt u in een situatie terechtkomen waarin u de hulp van een advocaat nodig heeft. Dit kan het geval zijn wanneer u een conflict heeft. Dit kan met een andere particulier zijn, met een bedrijf, uw werkgever of eventueel met uw ex-partner. De advocaten Almelo kunnen u in zo’n geval bijstaan tijdens de rechtsgang. In geval van een strafrechtelijke vervolging waarbij u schuldig bent zullen wij proberen om de boete of eventueel andere straf zo laag mogelijk te laten uitpakken, en in geval van een geschil gaan wij natuurlijk ons best voor u doen om ervoor te zorgen dat u in het gelijk wordt gesteld.

De advocaten Almelo nemen uw zaak graag in behandeling

Een goede advocaat kan het verschil maken tussen vrijspraak of veroordeling, tussen een hoge boete of een lichte taakstraf. Wanneer u ons de gelegenheid geeft om u  bij te staan tijdens de rechtsgang mag u er vanuit gaan dat wij in alle gevallen ons uiterste best voor u zullen doen. Ook als u een fout heeft gemaakt verdient u een eerlijk proces en een reële veroordeling. Wij zullen daar dan op inzetten en proberen om de schade voor u zo veel mogelijk te beperken. Is u onrecht aangedaan dan zien wij het als onze taak om u zo goed mogelijk te verdedigen en ervoor te zorgen dat u alsnog krijgt waar u recht op heeft.

Vraag nu een offerte aan voor uw zaak

Moet of wilt u naar de rechter voor een bepaalde kwestie, zorg dan dat u wordt bijgestaan door één van onze zeer ervaren advocaten. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@advocatenkantoorseelen.nl. Bellen kan natuurlijk ok. Maak vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer 0546 – 565325.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag