burenrecht

Contractrecht

Een advocaat nabij Wierden voor ondernemers en particulieren

Wanneer u verwikkeld bent in een juridische kwestie kunt u uitstekend terecht bij advocaat mr. Seelen in de buurt van Wierden. Het advocatenkantoor verleent zijn diensten aan zowel particulieren als ondernemers. Aan de hand van goede rechtshulp en advies probeert mr. Seelen de gang naar de rechtbank zoveel mogelijk te vermijden. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Mocht het toch uitlopen op een procedure, dan zal hij alle zeilen bijzetten om uw zaak zo goed mogelijk tot een einde te brengen. Advocaat mr. Seelen is actief op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • echtscheiding/alimentatie/omgang
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Een gedreven advocaat uit de buurt van Wierden

Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u als cliënt uit de omgeving Wierden rekenen op een professionele en gedreven advocaat. Naast juridische dienstverlening, hecht advocaat mr. Seelen veel waarde aan persoonlijk contact. Dankzij de kleine omvang van het advocatenkantoor, de korte lijnen en goede communicatie is mr. Seelen aldoor nauw betrokken bij zijn cliënten. Dit in combinatie met zijn ruim 25 jaar ervaring en goede en snelle bereikbaarheid zorgt ervoor dat u erop kunt rekenen dat uw advocaat het onderste uit de kan zal halen om uw belangen te behartigen.

Kennismaken met uw advocaat nabij Wierden

Bent u in de omgeving van Wierden op zoek naar een advocaat die rekening houdt met uw financiële situatie? Breng dan een bezoek aan het advocatenkantoor Seelen nabij Wierden. U kunt hier geheel vrijblijvend en kosteloos terecht voor een eerste oriëntatiegesprek van een half uur. Daarnaast kunt u ook iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 tijdens het gratis spreekuur bij Advocatenkantoor Seelen terecht voor al uw juridische vragen en of problemen.

Contact advocaat vlakbij Wierden

Zoekt u een advocaat nabij Wierden? Schroom dan niet en neem gerust contact op met advocatenkantoor Seelen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag