Advocatenkantoor Seelen

Advocaat Westerhaar

Advocatenkantoor Seelen in de omgeving van Westerhaar is de juridische praktijk van mr. Seelen. Als advocaat in hart en nieren voorziet hij zowel ondernemers als particulieren van juridische bijstand. Aan de hand van deskundig advies en ruim 25 jaar ervaring probeert hij problemen voortijdig te verhelpen of op te lossen om tijdrovende en kostbare procedures te voorkomen. Mocht het onverhoopt toch op procederen aankomen, dan behartigt mr. Seelen uw belangen gedreven en deskundig. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’

Individuele aandacht bij de advocaat nabij Westerhaar

Kwaliteit, korte lijnen en klantbetrokkenheid zijn de kernwoorden van advocatenkantoor Seelen nabij Westerhaar. Als kleine juridische praktijk garandeert advocaat mr. Seelen individuele aandacht waarbij een goede, snelle bereikbaarheid voorop staat. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn, heeft u altijd contact met mr. Seelen. Als cliënt mag u rekenen op een optimale inspanning van uw advocaat gericht op het bereiken van het beste resultaat. Heeft u een juridisch probleem? U kunt op de volgende rechtsgebieden terecht bij advocatenkantoor Seelen in de omgeving van Westerhaar:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Gratis spreekuur van uw advocaat nabij Westerhaar

Advocaat mr. Seelen, werkzaam nabij Westerhaar, streeft naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding. U kunt altijd binnen kort tijdsbestek terecht en advocaat mr. Seelen houdt te allen tijde rekening met de financiële situatie van zijn cliënten. Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast kunt u iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur gebruik maken van het spreekuur. Gedurende dit spreekuur worden uw juridische vragen en problemen gratis beantwoord.

Meer informatie over een advocaat in de buurt van Westerhaar?

Wilt u een afspraak maken met advocaat mr. Seelen of wilt u meer informatie over het advocatenkantoor nabij Westerhaar? Neem dan telefonisch contact op of breng een bezoek aan het advocatenkantoor.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag