strafrecht advocaat

strafrecht

Advocaat Vroomshoop

Advocaat mr. Seelen is het gezicht van advocatenkantoor Seelen nabij Vroomshoop. Als advocaat treedt hij op voor zowel ondernemers als particulieren. Om voor u als cliënt tot het beste resultaat te komen, bundelt hij zijn kennis en ervaring van meer dan 25 jaar advocatuur. In eerste instantie streeft mr. Seelen steeds naar een oplossing buiten rechter om. Mocht dit toch niet haalbaar zijn, dan zal hij uw belangen in een gerechtelijke procedure optimaal behartigen teneinde het maximale uit uw zaak te halen. Zijn credo luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’

Een advocaat uit de buurt van Vroomshoop gericht op de cliënt

Advocaat mr. Seelen, uit de omgeving Vroomshoop, differentieert zich door zijn professionele doch laagdrempelige manier van werken. Hij gelooft in korte lijnen, goede, snelle communicatie en vooral individuele aandacht. U kunt daarom rekenen op een gedreven en persoonlijk betrokken advocaat die uw zaak van het begin tot het eind afhandelt. Als advocaat nabij Vroomshoop is mr. Seelen actief binnen de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • echtscheiding/alimentatie/omgang
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Kosteloos kennismaken met een advocaat nabij Vroomshoop

Passend bij het laagdrempelige karakter van het advocatenkantoor nabij Vroomshoop, is dat mr. Seelen u de mogelijkheid aanbiedt om geheel vrijblijvend en kosteloos kennis te maken. Dit kan tijdens een eerste van een half uur  of tijdens het maandelijkse spreekuur. Tijdens dit spreekuur, iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur, krijgt u waarmogelijk direct passend advies. Is uw juridische niet op te lossen aan de hand van één advies, dan kijkt advocaat mr. Seelen samen met u naar verdere mogelijkheden.

Contactgegevens advocaat nabij Vroomshoop

Voor een eerste kennismaking met advocaat mr. Seelen kunt u contact opnemen met het kantoor nabij Vroomshoop, of langskomen op het gratis spreekuur.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag