Advocatenkantoor Seelen

Advocaat uit Vriezenveen biedt helpende hand

Indien u op zoek bent naar een gedreven advocaat uit Vriezenveen, die streeft naar het behalen van het beste resultaat, dan bent u bij advocatenkantoor Seelen aan het juiste adres. Aan de hand van kwalitatieve begeleiding en advies probeert mr. Seelen te voorkomen dat cliënten verzeild raken in gerechtelijke procedures. Onder het motto: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Mocht het toch op procederen aankomen, stelt zal mr. Seelen alles in het werk om uw belangen ook bij de rechter zo goed mogelijk te behartigen. Advocatenkantoor Seelen uit Vriezenveen is actief op de volgende rechtsgebieden:

Een professionele en persoonlijke advocaat in Vriezenveen

Advocatenkantoor Seelen in hartje Vriezenveen, kenmerkt zich door de professionele en persoonlijke manier van werken van advocaat mr. Seelen. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan centraal. Om dit te waarborgen handelt advocaat mr. Seelen eigenhandig alle zaken af, waardoor cliënten contact hebben met één advocaat die alles afweet van de zaak. De korte lijnen in combinatie met de goede communicatie en de kleine omvang van het kantoor zorgen ervoor dat uw advocaat altijd goed bereikbaar is.

Advocaat uit Vriezenveen houdt financiële situatie in het oog

Mr. Seelen streeft ernaar om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Met ruim 25 jaar ervaring weet advocaat mr. Seelen dat het kostenplaatje voor veel mensen een obstakel is om een advocaat in de arm te nemen. Advocatenkantoor Seelen houdt de financiële situatie van cliënten daarom steeds in het oog. Een eerste oriënterend gesprek van een half uur is altijd gratis en vrijblijvend. Daarnaast biedt mr. Seelen iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur ook een gratis spreekuur aan.

Een afspraak maken met een advocaat in Vriezenveen?

Voor meer informatie over het advocatenkantoor in Vriezenveen of een kennismaking met advocaat mr. Seelen kunt u contact opnemen via het informatieaanvraagformulier of ons telefonisch benaderen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag