strafrecht advocaat

advo seelen

Advocaat Tubbergen

Advocaat nabij Tubbergen maakt zich sterk voor juridische hulp

Als u op zoek bent naar een advocaat nabij Tubbergen waar u snel terecht kunt met uw juridische problemen, dan zit u goed bij advocatenkantoor Seelen. Advocaat mr. Seelen heeft ruim 25 jaar ervaring in de advocatuur en verleent juridische bijstand aan particulieren en ondernemers. Het kantoor maakt zich sterk voor kwalitatief goede en betaalbare juridische hulp zonder nasleep van gerechtelijke procedures. Indien een procedure toch noodzakelijk is, dan kunt u rekenen op een gedreven op een efficiënte bijstand. De lijfspreuk van advocaat mr. Seelen luit dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’

Advocaat nabij Tubbergen wikkelt uw zaak af van begin tot eind

Bij advocaat mr. Seelen, actief in de omgeving Tubbergen, gaat juridische kennis hand in hand met een klantgerichte werkwijze. Goede en snelle communicatie, korte lijnen en nauwe betrokkenheid met cliënten staan bij advocatenkantoor Seelen hoog in het vaandel. Om de belangen van cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen, wikkelt mr. Seelen uw zaak van a tot z af, waardoor u altijd contact hebt met dezelfde advocaat. Kampt u met een juridisch probleem? Advocaat mr. Seelen uit de buurt van Tubbergen, is u graag van dienst op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Kosteloos gesprek bij uw advocaat nabij Tubbergen

Elke eerste donderdag van de maand houdt advocaat mr. Seelen uit de omgeving Tubbergen een spreekuur van 16.00 tot 18.00 uur. Tijdens dit spreekuur kunt u al uw juridische vraagstukken of problemen voorleggen. Advocaat mr. Seelen voorziet u geheel kosteloos en vrijblijvend van advies. Krijgt u niet het gewenste antwoord? Dan kunt u een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek.

Een afspraak maken met een advocaat in de omgeving Tubbergen?

U kunt telefonisch op korte termijn een afspraak maken met advocaat mr. Seelen nabij Tubbergen. Daarnaast kunt u ook online het informatieaanvraagformulier invullen voor meer informatie.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag