advocaat burenrecht

Een ervaren advocaat strafrecht in de regio Almelo

Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit is dat natuurlijk heel vervelend. Ongeacht of u meent wel of niet schuldig te zijn aan hetgeen u ten laste wordt gelegd, is het altijd belangrijk om voor goede vertegenwoordiging bij de rechter te zorgen. U vindt een goede advocaat strafrecht in de regio Almelo bij advocatenkantoor Seelen. Wij zijn ervaren in vele gerechtelijke procedures, waaronder uiteraard ook het strafrecht. Samen met u spreken we de zaak door en bepalen we de strategie.

Samen voor een zo gunstig mogelijke uitkomst

Als u schuldig bent aan hetgeen waarvoor u terecht staat dan is het zaak om op een zo laag mogelijke straf uit te komen. Een veroordeling is natuurlijk altijd erg vervelend, maar hoe lager de straf hoe minder schade u ervan ondervindt. Als u meent onschuldig te zijn dan gaan we samen met u zoveel mogelijk bewijzen verzamelen die pleiten voor uw onschuld. Ook als u het niet eens bent met de straf die een lagere rechter u heeft opgelegd kunt u terecht bij de advocaat strafrecht in de regio Almelo. Samen met u bereiden we dan de zaak in hoger beroep voor om hopelijk tot een betere uitspraak van de rechter te komen. 

Wij helpen u graag met uw strafzaak

Advocatenkantoor Seelen is gevestigd in Vriezenveen, in de regio Almelo. Wij nemen graag uw verdediging op ons in uw strafzaak. U kunt op ons rekenen als uw advocaat strafrecht en wij zullen uw belangen zo goed mogelijk behartigen. U bereikt ons via telefoonnummer 0546 - 56 53 25. Neemt u liever contact op per e-mail, stuur uw bericht dan naar info@advocatenkantoorseelen.nl

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag