burenrecht

advocaat burenrecht

Advocaat Rijssen

Een advocaat nabij Rijssen die staat voor uw belangen

Bent u als particulier of ondernemer op zoek naar een advocaat in de omgeving van Rijssen? Advocatenkantoor Seelen is u graag van dienst. Advocaat mr. Seelen streeft naar een doeltreffende, juridische oplossing. Dit bewerkstelligt hij door zijn gedrevenheid, kennis en ruim 25 jaar ervaring op het gebied van advocatuur. Aan de hand van advies en begeleiding probeert hij procedures te omzeilen. Zijn lijfspreuk luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Indien juridisch advies niet genoeg blijkt te zijn, kunt u uiteraard rekenen op een doeltreffende bijstand tijdens de gerechtelijke procedure.

Een advocaat uit de omgeving Rijssen met een ambitie

Advocaat mr. Seelen, werkzaam in de omgeving van Rijssen, ambieert een persoonlijke samenwerking met zijn cliënten. Efficiënt, met goede communicatie en korte lijnen. Hij is altijd goed en snel bereikbaar en wikkelt uw zaak af van a tot z, waardoor u als cliënt zaken doet met slechts één advocaat. U kunt bij advocatenkantoor Seelen nabij Rijssen terecht op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Gratis op gesprek bij uw advocaat nabij Rijssen

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Rijssen waarbij u geheel vrijblijvend een eerste gesprek kunt voeren? Advocatenkantoor Seelen maakt het mogelijk. Maak een afspraak bij het advocatenkantoor en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Daarnaast kunt u ook iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur gratis langskomen tijdens het spreekuur op ons kantoor nabij Rijssen. Kosteloos beantwoordt advocaat mr. Seelen uw juridische vragen.

Contactgegevens advocaat in de buurt van Rijssen

Wilt u een advocaat in de buurt van Rijssen in de arm nemen? Neem dan gerust contact op met advocatenkantoor Seelen. Advocaat mr. Seelen en zijn secretaresse voorzien u graag van informatie of beantwoorden uw vragen.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag