Mr. Seelen

Advocaat ouderschapsplan Enschede

Wanneer u besluit om te gaan scheiden of uw relatie te beëindigen, en er zijn minderjarige kinderen bij betrokken, dan wilt u natuurlijk dat alles voor uw kinderen goed geregeld wordt. Het is dan belangrijk om goede afspraken te maken over de omgang met de kinderen. Wanneer verblijven zij bij de moeder en wanneer bij de vader. Hoe worden de vakanties verdeeld en hoe worden belangrijke keuzes gemaakt zoals schoolkeuze of afspraken over de regels waaraan de kinderen zich moeten houden. Het is goed om deze afspraken vast te leggen in een ouderschapsplan. Een advocaat ouderschapsplan Enschede kan u helpen bij het opstellen van deze afspraken.

Het ouderschapsplan geeft duidelijkheid voor iedereen

Wanneer u besluit om een ouderschapsplan op te stellen om de afspraken omtrent de kinderen vast te leggen, dan geeft dat duidelijkheid voor alle partijen. Zo weten beide ex-partners maar ook de kinderen waar ze aan toe zijn en zullen hier niet snel misverstanden over ontstaan.  Een advocaat ouderschapsplan Enschede kan u helpen om de afspraken juist te formuleren en goed vast te leggen. De rechter zal over het algemeen bij het uitspreken van de echtscheiding een ouderschapsplan dat door beide ouders is ondertekend integraal overnemen. Hierdoor wordt het onderdeel van het echtscheidingsvonnis en heeft daarmee rechtskracht.

Wilt u meer informatie over het maken van een ouderschapsplan?

Wij nodigen u uit om contact met ons kantoor op te nemen wanneer u graag een goed ouderschapsplan wilt om de afspraken over de omgang met en de opvoeding van de kinderen goed te regelen. U kunt ons mailen op het adres info@advocatenkantoorseelen.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen, ons telefoonnummer is 0546 – 56 53 25. Wij staan u graag met raad en daad bij om uw zaken zo goed en snel mogelijk te regelen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag