Advocaat ondernemingsrecht Twente

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan kunt u te maken krijgen met een conflict. Dit kan een verschil van mening zijn met een leverancier. Maar er kan ook sprake zijn van een conflict met de verhuurder van uw kantoorpand of een geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen kunt u beroep doen op een advocaat ondernemingsrecht in de regio Twente. Advocatenkantoor Seelen is gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers.

Doe een beroep op een ervaren advocaat ondernemingsrecht in Twente

Bij een conflict dat niet minnelijk kan worden opgelost is het verstandig om een ervaren advocaat ondernemingsrecht in de regio Twente in de arm te nemen. Advocatenkantoor Seelen kan u bijstaan in het halen van uw recht of het voeren van uw verdediging als u zelf wordt aangeklaagd. Wij verdiepen ons uitgebreid in uw zaak en spreken alle details uitgebreid met u door. Natuurlijk is het fijn als een zaak toch nog in der minne kan worden geschikt. Is dat niet het geval dan staan wij u bij in uw gang naar de rechter. U kunt voor juridische bijstand met betrekking tot uw bedrijf altijd op ons rekenen.

Vraag direct juridisch advies

Heeft u een jurist nodig voor een zaak met betrekking tot ondernemingsrecht? Neem dan direct contact op met Advocatenkantoor Seelen in Vriezenveen. U bereikt ons eenvoudig via ons e-mailadres info@advocatenkantoorseelen.nl. Wilt u een afspraak maken belt u ons dan op telefoonnummer 0456 - 56 53 25. Wij gaan samen met u aan de slag voor het bereiken van een zo goed mogelijk resultaat in uw zaak.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag