burenrecht

advo seelen

Advocaat huurrecht Twente

Hebt u advies nodig op het gebied van uw rechten en plichten als huurder of verhuurder, advocaat huurrecht Twente kan u bijstaan bij geschillen tussen huurder en verhuurder die niet onderling zijn op te lossen. Advocatenkantoor Seelen heeft veel ervaring met zaken die gaan over huurrecht en kan zowel huurders als verhuurders bijstaan, of het nu gaat om woonruimte of om bedrijfsruimte. U kunt ons inschakelen bij geschillen op het gebied van huurrecht, maar ook voor het opstellen van degelijke huurcontracten of wijzigingen in al bestaande contracten. Als het nodig is kunnen wij voor u procederen. Maar ons motto is te allen tijde: overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.

Meer dan advocaat huurrecht Twente

U kunt ook voor veel andere disciplines van het rechtssysteem bij Advocatenkantoor Seelen terecht. In de 25 jaar dat wij actief zijn, leggen wij ons ook toe op personen- en familierecht, contracten en aansprakelijkheidsrecht, handels- en ondernemingsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, incasso’s en burenrecht. Bij twijfel over uw rechten of plichten of uw gelijk is het altijd verstandig juridisch advies in te winnen.

Bel, mail of kom naar het gratis spreekuur

Juridisch advies nodig of hulp bij een procedure, dan kunt u Advocatenkantoor Seelen bellen of mailen of naar ons gratis spreekuur komen. Dit inloopspreekuur houden we elke eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar op nummer 0546 565 325 en per mail op info@advocatenkantoorseelen.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag