burenrecht

strafrecht

Uw advocaat uit de omgeving van Hengelo

Woont u in de omgeving van Hengelo en heeft u een advocaat nodig? Zowel particulieren als ondernemers zijn voor juridische diensten bij advocatenkantoor Seelen aan het juiste adres. Aan de hand van kwalitatieve begeleiding en advies probeert mr. Seelen geschillen te voorkomen of op te lossen. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Wanneer de gang naar de rechter onvermijdelijk is, procedeert mr. Seelen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. U kunt terecht bij uw advocaat nabij Hengelo op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Het laagdrempelige karakter van een advocaat uit de buurt van Hengelo

Wat mag u verwachten als u aanklopt voor een advocaat nabij Hengelo? Advocatenkantoor Seelen kenmerkt zich door het professionele doch laagdrempelige karakter. Advocaat mr. Seelen is goed en snel te bereiken, voelt zich betrokken bij zijn cliënten en wikkelt zaken af van a tot z. Daarnaast zijn de lijnen heel kort, waardoor u direct bij de juiste persoon terechtkomt. Dit in combinatie met ruim 25 jaar ervaring van mr. Seelen zorgt ervoor dat u bij iedere zaak mag rekenen op een optimale inspanning gericht op het bereiken van het beste resultaat.

Een advocaat nabij Hengelo met oog voor uw financiële situatie

Bij advocatenkantoor Seelen in de buurt van Hengelo kunt u snel terecht voor een afspraak. Bij het verlenen van juridische bijstand houdt mr. Seelen te allen tijde rekening met de financiële situatie van zijn cliënten. Zo is het eerste oriënterende gesprek gratis en kunnen cliënten maandelijks terecht tijdens het spreekuur. Dit spreekuur is tevens kosteloos en vindt plaats op iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur.

Een afspraak maken met een advocaat in de omgeving van Hengelo?

Voor meer informatie over advocatenkantoor in de omgeving Hengelo of voor het maken van een afspraak met advocaat mr. Seelen kunt u contact opnemen. Mr. Seelen en zijn secretaresse staan u graag te woord.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag