burenrecht

Advocaat familierecht Enschede

Door onvoorziene omstandigheden in uw familie of relatie kunt u een advocaat nodig hebben die u voorziet van de nodige hulp en deskundigheid. Heeft u een ervaren advocaat familierecht Enschede nodig, dan staat Advocatenkantoor Seelen voor u klaar. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak, hebben wij al vele particulieren en ondernemers gesteund. Bij ons kunt u terecht met vragen en problemen op juridisch gebied. Advocatenkantoor Seelen is onder meer gespecialiseerd in personen- en familierecht en zal deze zaken dus op professionele manier met u afhandelen.

Persoonlijke aandacht en professioneel advies

Problemen op het gebied van personen- en familierecht zijn vaak emotionele gebeurtenissen en uw hoofd staat dan totaal niet naar de juridische protocollen die erbij komen kijken. Bij personen- en familierecht gaat het bijvoorbeeld om een echtscheiding, ouderschapsplan, alimentatie, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing of curatele/beschermingsbewind. Toch is juridisch advies en begeleiding hierbij van groot belang. Mr. Seelen zal proberen te voorkomen dat cliënten langslepende rechtelijke procedures moeten ondergaan. Wanneer procederen toch noodzakelijk is, zal hij dit op professionele wijze doen met persoonlijke aandacht voor de belangen van de cliënt.

Onze contactgegevens

Advocatenkantoor Seelen stelt persoonlijke service voorop en zoekt een oplossing die voor u het efficiëntst en minst belastend is. Wij houden rekening met de emotionele last van de zaak. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, die ook andere rechtsgebieden beslaan, kunt u elke eerste donderdag van de maand gratis en geheel vrijblijvend bij het inloopspreekuur langskomen. Ons advocatenkantoor kunt u vinden aan de Kerkstraat 1 in Vriezenveen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0546 565325, fax 0546 565395 of de e-mail info@advocatenkantoorseelen.nl.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag