Mr. Seelen

Contractrecht

Advocaat familierecht Almelo

Een advocaat familierecht in de regio Almelo kan u bijstaan bij diverse zaken. U kunt hierbij denken aan zaken die betrekking hebben op het huwelijk, op echtscheiding of op geboorte. Dit zijn slechts voorbeelden van zaken waarin een advocaat familierecht u in Almelo bij kan staan. Vaak worden familierecht en personenrecht samen genoemd als onderdeel van het burgerlijk recht. Uiteraard verwacht u nooit dat u behoefte heeft aan een advocaat in familierecht nabij Almelo, maar als u ervoor komt te staan, dan wilt u uiteraard wel kunnen rekenen op de kunde van een ervaren advocaat.

Een ervaren advocaat familierecht nabij Almelo

Eigenlijk verwacht niemand ooit een advocaat nodig te hebben, maar als het dan toch zover komt, dan wilt u kunnen rekenen op iemand die echt voor u klaarstaat. Zoekt u een advocaat in familierecht in de omgeving van Almelo die zich echt inzet voor u? Dan bent u aan het juiste adres bij Advocatenkantoor Seelen. Wij kunnen u bijstaan in de meest uiteenlopende zaken. Daarnaast kunnen wij u uiteraard adviseren en informeren als u een advocaat in familierecht in de regio Almelo nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen.

Neem contact op

Heeft u een advocaat in het familierecht in de regio Almelo nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Advocatenkantoor Seelen. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerkstraat 1 in Vriezenveen en is uitstekend bereikbaar vanuit Almelo. Voor een afspraak, informatie of advies kunt u contact met ons opnemen. Bel dan naar +31 (0) 546 56 53 25 of stuur een mail naar info@advocatenkantoorseelen.nl

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag