Mr. Seelen

Advocaat Enschede

Als u een advocaat in Enschede nodig heeft, dan bent u van harte welkom bij Advocatenkantoor Seelen. Een advocaat kan u in Enschede en omstreken een brede dienstverlening bieden. Zo kunt u bij ons advocatenkantoor terecht wanneer u een strafrechtadvocaat nodig heeft, maar ook wanneer u een advocaat nodig heeft om u bij te staan bij een (v)echtscheiding of wanneer u behoefte heeft aan juridisch advies. Eigenlijk kunt u in alle situaties waarbij u de ondersteuning van een advocaat in Enschede kunt gebruiken uitstekend terecht bij ons kantoor.

Een professionele en ervaren advocaat in Enschede

U kunt altijd rekenen op de professionele ondersteuning van onze advocaat in Enschede. Wij hebben een jarenlange ervaring op het juridische vlak en kunnen u altijd een dienstverlening bieden die past bij uw persoonlijke vraagstuk. Wanneer u een advocaat in Enschede nodig heeft voor uw verdediging, dan mag u altijd een optimale inzet verwachten. Ons advocatenkantoor is gevestigd aan de Kerkstraat 1 in Vriezenveen, waar u ons altijd kunt bezoeken voor een afspraak met een advocaat die u in Enschede bij kan staan.

Een afspraak maken met een advocaat in Enschede

Als u een advocaat in Enschede nodig heeft, dan bent u bij Advocatenkantoor Seelen altijd van harte welkom. Wij kunnen u uiteraard vertellen wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u behoefte heeft aan een ervaren advocaat in Enschede of omstreken. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op, via info@advocatenkantoorseelen.nl of door te bellen naar +31 (0) 546 565325. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken voor bijstand of juridisch advies van onze advocaat in Enschede.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag