Mr. Seelen

advocaat burenrecht

Advocaat Den Ham

Woont u in de omgeving van Den Ham en heeft u juridisch advies nodig van een deskundige advocaat? Dan bent u bij Advocatenkantoor Seelen aan het juiste adres. Het kleinschalige kantoor van mr. Seelen verleent zijn diensten aan zowel particulieren als ondernemers. Met zijn deskundigheid en ruim 25 jaar ervaring streeft advocaat mr. Seelen ernaar om geschillen te voorkomen of op te lossen. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Mocht de gang naar de rechter toch onvermijdelijk zijn, dan zal mr. Seelen u tijdens een procedure bijstaan. U kunt terecht op de volgende rechtsgebieden bij uw advocaat nabij Den Ham:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Advocaat nabij Den Ham garandeert persoonlijke betrokkenheid

Als advocaat in de omgeving van Den Ham onderscheidt mr. Seelen zich door zijn laagdrempelige manier van werken. Als klein advocatenkantoor waarborgt hij de korte lijnen, goede communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Advocaat mr. Seelen wikkelt zaken af van a tot z, waardoor cliënten altijd gebonden zijn aan slechts één advocaat die de zaak van binnen en buiten kent. U kunt als cliënt rekenen op een persoonlijke advocaat die uw zaken optimaal behartigt.

Gegarandeerd snel een afspraak bij een advocaat in de omgeving van Den Ham

Advocatenkantoor Seelen in de buurt van Den Ham streeft ernaar om cliënten zo snel mogelijk te ondersteunen bij hun juridische problemen. U kunt daarom altijd snel terecht voor een afspraak. Advocatenkantoor Seelen biedt u het eerste oriënterende gesprek geheel gratis en vrijblijvend aan. Wilt u zonder afspraak terecht? Dan kunt u langskomen tijdens het maandelijkse spreekuur iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur.

Maak een afspraak met een advocaat in de buurt van Den Ham

Voor meer informatie of eventuele vragen over een advocaat kunt u telefonisch contact opnemen met het advocatenkantoor Seelen nabij Den Ham of kunt online het informatieaanvraagformulier invullen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag