strafrecht advocaat

advocaat burenrecht

Advocaat Borne

Een advocaat nabij Borne
Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Borne? U kunt als particulier of als ondernemer terecht bij Advocatenkantoor Seelen voor juridisch advies of rechtelijke bijstand. Bij advocaat mr. Seelen gaat juridische kennis hand in hand met praktijkgerichte oplossingen. Mr. Seelen zal alleen een procedure voeren als dit noodzakelijk is. Zijn slagzin luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Advocatenkantoor Seelen nabij Borne is werkzaam op de volgende rechtsgebieden:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Incasso’s

Een professionele en persoonlijke advocaat uit de omgeving van Borne

Mr. Seelen onderscheidt zich als advocaat in de omgeving Borne door zijn professionele doch persoonlijke aanpak. Hij is nauw betrokken bij zijn cliënten, is altijd snel en goed te bereiken en handelt zaken af van het begin tot eind. Door de korte lijnen en de kleine omvang van het advocatenkantoor heeft u altijd direct contact met de juiste persoon. Dit in combinatie met de ruim 25 jaar ervaring van advocaat mr. Seelen zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op het beste resultaat.

Een advocaat nabij Borne voor de beste hulp bij uw financiële situatie

Zoekt u een advocaat nabij Borne die rekening houdt met uw financiële situatie? Dan kunt u met een gerust hart een afspraak maken bij advocatenkantoor Seelen. Bij het verlenen van juridische bijstand wordt namelijk te allen tijde rekening gehouden met de financiële situatie van cliënten. Het eerste oriënterende gesprek is geheel kosteloos. Daarnaast kunnen cliënten iedere eerste donderdag van de maandag tussen 16.00 en 18.00 uur gebruik maken van het gratis spreekuur.

Contactgegevens advocaat nabij Borne

Woont u in de omgeving van Borne en wilt u een afspraak maken met advocaat mr. Seelen? Neem dan telefonisch contact op of vul online het informatieaanvraagformulier in.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag