burenrecht

Contractrecht

Advocaat arbeidsrecht Almelo

Het arbeidsrecht zit op sommige punten ingewikkeld in elkaar. Van een gemiddelde werknemer kan dan ook  niet worden verwacht dat hij deze materie tot in detail beheerst. Wanneer er een conflict ontstaat tussen u en uw werkgever is het een geruststellend idee als u zich kunt laten bijstaan door een advocaat die goed op de hoogte is van het arbeidsrecht zodat u in ieder geval zeker weet dat u zo goed mogelijk uit dit conflict komt, zelfs als het beëindiging van uw arbeidsrelatie met uw werkgever  betekent.

De advocaat arbeidsrecht Almelo staat u bij met goed advies

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever dan kunt u met een gerust hart een beroep doen op de advocaat arbeidsrecht Almelo. Wij kunnen u bijstaan met advies en het voeren van uw verdediging als het tot een rechtszaak komt. Wij zullen alle aspecten van uw zaak voor u tot op de bodem uitzoeken en trachten voor u een zo gunstig mogelijke regeling af te spreken met uw werkgever. Want ook als het zo ver komt dat u uw baan verliest, kan een vertrekregeling de pijn soms nog enigszins verzachten en u helpen de periode te overbruggen tot u weer een nieuwe baan heeft gevonden.

Wij staan u bij in uw conflict met uw werkgever

Een conflict met uw werkgever is iets waarvan u natuurlijk hoopt dat het u nooit zal overkomen. Maar mocht u er toch mee te maken krijgen dan staan wij u graag bij met goed en gedegen juridisch advies en tijdens de gang naar de rechter. U kunt ons uw situatie voorleggen door een e-mail te sturen naar info@advocatenkantoorseelen.nl. Of bel ons voor direct antwoord op uw vraag op telefoonnummer 0546-565325.

 

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag