Advocatenkantoor Seelen

Een advocaat uit de omgeving Almelo

Heeft u een juridisch probleem en bent u op zoek naar een deskundige advocaat in de omgeving van Almelo? Advocatenkantoor Seelen behartigt de belangen van zowel particulieren als ondernemers. Aan de hand van kwalitatieve begeleiding en advies probeert mr. Seelen langslepende procedures te voorkomen. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is.’ Advocaat mr. Seelen gaat gerechtelijke procedures echter niet uit de weg. Mocht de gang naar de rechter nodig zijn, dan staat mr. Seelen voor uw belangen klaar.

Uw advocaat in de buurt van Almelo van het begin tot het eind

Als advocaat uit de omgeving Almelo staat kwaliteit bij mr. Seelen hoog in het vaandel. Daarnaast staat het advocatenkantoor bekend om het laagdrempelige karakter. Mr. Seelen wikkelt zaken zelf van het begin tot het eind af, waardoor u als cliënt telkens dezelfde contactpersoon heeft. Daarnaast is hij altijd goed en snel bereikbaar, nauw betrokken bij zijn cliënten en heeft hij ruim 25 jaar ervaring op het gebied van advocatuur. Dit zorgt ervoor dat u bij iedere zaak kunt rekenen op de maximale inzet van uw advocaat. Advocatenkantoor Seelen nabij Almelo is u graag van dienst binnen de volgende rechtsgebieden:

Een advocaat in de omgeving Almelo waar u snel terecht kunt

Advocatenkantoor Seelen in de buurt van Almelo vindt het belangrijk dat cliënten snel terecht kunnen voor een afspraak. Daarnaast houdt advocaat mr. Seelen bij het verlenen van juridische bijstand steeds rekening met de financiële situatie van cliënten. Zo biedt het advocatenkantoor u de mogelijkheid om een gratis oriënterend gesprek van een uur te voeren. Daarnaast kunnen cliënten ook terecht met problemen tijdens het gratis spreekuur iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur.

Een advocaat inschakelen in de buurt van Almelo?

Wilt u een advocaat inschakelen in de buurt van Almelo? Vul dan het informatieaanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met het advocatenkantoor.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag