Advocatenkantoor Seelen

Uw advocaat op het gebied van aansprakelijkheidsrecht

Een betrouwbare advocaat, werkzaam op het gebied van aansprakelijkheidsrecht? Die vindt u bij advocatenkantoor Seelen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring heeft advocaat mr. Seelen alles in huis om zowel particulieren als ondernemers bij te staan. Hij verkiest altijd de snelle en efficiënte weg boven langslepende procedures. Zijn motto luidt dan ook: ‘Overleggen waar dat mogelijk is, procederen waar dat noodzakelijk is. Naast aansprakelijkheids kwesties kunt u ook op de volgende rechtsgebieden kunt u aankloppen bij advocatenkantoor Seelen:

Een aansprakelijkheidsrecht advocaat voor laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening

Bent u aansprakelijk gesteld of wilt u iemand aansprakelijk stellen, dan heeft u aan mr. Seelen als aansprakelijkheidsrecht advocaat een goede. Naast de juridische deskundigheid staat advocatenkantoor Seelen bekend om de laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening. Door de korte lijnen, goede communicatie en goede bereikbaarheid speelt advocaat mr. Seelen optimaal in een snelle en doeltreffende aanpak.

Op gesprek bij uw aansprakelijkheidsrecht advocaat

Mr. Seelen heeft als advocaat veel kennis op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Iedere eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur kunt u terecht bij het advocatenkantoor voor al uw juridische vragen. Dit spreekuur is geheel kosteloos en vrijblijvend. Komt u liever op afspraak? Dan is het eerste oriënterend gesprek van een half uur kosteloos.

Contact aansprakelijkheidsrecht advocaat
Zoekt u een advocaat die ervaring heeft met aansprakelijkheidsrecht? Neem dan contact op met advocatenkantoor Seelen uit Vriezenveen. U kunt ons telefonisch bereiken of het online informatieaanvraagformulier invullen.

Contact
Advocatenkantoor Seelen
Kerkstraat 1
7671 HE Vriezenveen
info@advocatenkantoorseelen.nl Tel 00 31 (0)546 565325
Fax 00 31 (0)546 565395
Locatie
Gratis Inloopspreekuur

Elke 1e donderdag van de maand!

Informatieaanvraag